Home » Alirocumab (Praluent)

NIEUWE CHOLESTEROLVERLAGERS

1 juni 2016 Wikiteam

 

Nieuw Cholesterolverlager vergoed in het basispakket, vanaf juni 2016! Dit nieuws bereikte ons vandaag.

Er stond het volgende: Dat heeft minister Edith Schippers (Volksgezondheid) besloten. Ze heeft met de fabrikant onderhandeld over de prijs van het nieuwe middel.

De nieuwe cholesterolverlager is bedoeld voor mensen die eerder een infarct hebben gehad. Ook patiënten met een te hoog cholesterolgehalte dat erfelijk is bepaald en bij wie de gebruikelijke behandeling niet het beoogde resultaat heeft, kunnen het middel krijgen. 

De verwachting is dat elk jaar hooguit 20.000 patiënten met een groot risico op hart- en vaatziekten in aanmerking komen voor dit cholesterolverlagende middel.

 

Klik op afbeelding voor vergroting

 

Waarom een nieuw cholesterolverlagend middel?

We weten allemaal wat de huidige medicijnen hiervoor zijn, namelijk Statines. Deze statines hebben verwoestende bijwerkingen, zoals spierkrampen (je hart is ook een spier), verwardheid en geheugenverlies, zenuwaandoeningen en ze veroorzaken diabetes. Met name hartinfarcten komen veelvuldig voor bij het gebruik van statines. (Zie ook opmerking Min. Schippers).

Er wordt hierover vrij veel gepubliceerd, dus dit kunnen ze (de farmaceutische industrie), ook niet meer onder de pet houden. Vandaar een geheel nieuw (genees)middel, met een totaal nieuwe naam...! Voorheen stond er achter elke variant het woord statine. Zoals bijvoorbeeld: Pravastatine en Simvastatine. Nog een reden om een nieuw middel te ontwikkelen is ook alom bekend: Het patent loopt af en de prijzen kelderen. De statines bijvoorbeeld kosten nu gemiddeld 45,00 euro per jaar, het nieuwe medicijn en schrik niet, gaat 11.000,00 euro per jaar kosten.

 

De schaamteloosheid

Maar het meest schokkende in dit verhaal is nog de schaamteloosheid waarmee ze nu zelf toegeven dat statines levensgevaarlijk zijn en dat ze daarom naar iets nieuws zochten, maar ondertussen deze gewoon bleven aanprijzen en verkopen. Aan wie....? Aan ons het (gewone) volk. Je zou dit dus gewoon moord mogen noemen, moord met voorbedachte rade. Daarbij komt nog het feit dat uit nieuw onderzoek is gebleken dat een verhoogd cholesterol helemaal niet zo erg is, het is juist belangrijk, met name voor je hersenen en het vergroot ook helemaal niet de kans op hart- en vaatziekten, daar zijn de grote hoeveelheden suiker verantwoordelijk voor. Dus het is ook nog eens zinloos moorden! Meer info: Klik hier

 

Klik op afbeelding voor vergroting

Praluent alirocumab

En wanneer je denkt dat dit middel een verbetering is. Wij (Wikiteam) weten het nog niet, want de heren van Big Farma weten dat zelf ook nog niet!! (Zie afbeelding).

Dat is wonderlijk........ mede omdat de EU het middel al heeft goedgekeurd, om het vervolgens op jou uit te proberen. Wij zijn dus de proefkonijnen, het is maar dat je het weet! O ja, er zijn al wel wat bijwerkingen bekend van dit nieuwe middel, natuurlijk getest door de bekende slager die zijn eigen vlees keurt. Eén ervan tot nu toe: Ademhalingsstelsel-, borstkas- en mediastinumaandoeningen. Verschijnselen en symptomen van de bovenste luchtwegen*

Meer info: Klik hier

 

Elk volk krijgt wat het verdiend

Verder is het afwachten, maar soms denken wij wel eens, elk volk krijgt wat het verdiend. Zolang wij apatisch blijven ten opzichte van zulk misleidend en misdadig gedrag door de industrie, maar ook door onze eigen overheid bij monde van minister Edith Schippers en haar verzekeringsman, zolang zullen wij zieker en zieker worden en totaal afhankelijk van deze criminele organisaties.