Home » De Bijbel deel 9

DEEL 9  Tamiflu?

Door: P.F.v.d.Meer Sr.  

Artikel van Internet: donderdag 6 augustus 2009 23:02 door Motek....tussen hemel en aarde...Tags: gezondheid, medicatie.

Tamiflu veroorzaakt heel wat bijwerkingen bij kinderen. Meer dan de helft van de kinderen die Tamiflu nemen, het medicijn dat de Mexicaanse griep bevecht, kampt met misselijkheid en nachtmerries. Daarnaast blijkt uit Brits onderzoek dat het ook buikpijn, diarree en slaapproblemen kan veroorzaken.

 

Neveneffecten

Uit onderzoek bij 103 kinderen blijkt dat 53 procent van de kinderen na inname van Tamiflu met neveneffecten kampt. De meest voorkomende klachten zijn misselijkheid (29 procent), maagpijn of krampen (20 procent) en slaapproblemen (12 procent). Een andere studie bij middelbare schoolkinderen toonde aan dat 51 procent van de leerlingen zich ziek voelde (31 procent) door Tamiflu, last had van hoofdpijn (24 procent) en maagpijn (21 procent). Daarnaast wordt er momenteel onderzoek verricht naar het verband tussen Tamiflu en leverfalen.

 

Geen voorschrift

In Groot-Brittannië wordt dit medicijn massaal verspreidt, je hebt er zelfs geen doktersvoorschrift voor nodig. De resultaten van dit onderzoek stelt in vraag of patiënten met milde symptomen wel gebaat zijn bij het nemen van Tamiflu. Gezondheidsexpert Liam Donaldson rechtvaardigt deze massale verspreiding door te zeggen dat de helft van degenen die stierven aan de ziekte in Engeland gezond waren en geen andere ernstige aandoeningen hadden.

 

Niet onschuldig

Momenteel kreeg een Britse veiligheidswaakhond al 150 meldingen binnen van negatieve reacties op Tamiflu, waaronder één onverklaarbaar overlijden. Bij 59 van de gevallen gaat het om slachtoffers jonger dan 14. Japan adviseerde gisteren alle huisartsen om de medicatie niet aan jongeren tussen 10 en 19 jaar te geven omdat het neveneffecten als verwarring en nare dromen kan veroorzaken. Britse huisartsen krijgen ook steeds meer klachten over neveneffecten van Tamiflu. “Dit is niet het onschuldige medicijn dat de bevolking denkt dat het is”, aldus een Britse dokter.

 

Tamiflu wordt gepromoot als de beste manier om het H1N1 virus te bevechten. Er zijn twee direct beschikbare vrius-remmers op de markt: naast Tamiflu is er ook nog Relenza, maar dat krijgt lang niet dezelfde aandacht als Tamiflu. Is daar een reden voor? En is het toeval dat al die Influenza-pandemieën ineens voorbij komen, net nu Tamiflu op de markt is? Zou het feit dat voormalig secretaris van defensie en beroepsoplichter Donald Rumsfeld aanzienlijke belangen heeft in het bedrijf dat Tamiflu produceert er iets mee te maken kunnen hebben?

 

De suggestie dat de Amerikaanse overheid een belangenconflict heeft inzake Tamiflu en de grieppandemieën, is niet nieuw. De geruchten staken de kop op toen president Bush in 2005 aandrong op een voor velen merkwaardige noodvoorziening van 7.1 miljard dollar, om het land te kunnen voorbereiden op een toekomstige Influenza pandemie. George W. Bush drong aan op de noodfondsen om voorbereid te zijn op vogelgriep-achtige pandemieën en meer dan 14% van dat geld ging naar één bedrijf: Gilead Sciences, de ontwikkelaar van Tamiflu. Hetzelfde bedrijf waar Donald Rumsfeld voorzitter van de raad van bestuur was, voordat hij secretaris van Defensie werd...

 

For the record: er is geen enkel wetenschappelijk bewijs dat Tamiflu enige gunstige werking heeft. Veel kinderen hebben wel veel nare bijwerkingen. Een publicatie in JAMA liet zijn dat meer dan 95% van de 59  H1N1 virussen resistent is tegen Tamiflu. Het is een volkomen waardeloos middel waarvoor per dosis 5i wordt afgestaan aan Gilead. De uitbraak van het H1N1-virus is een ware goudmijn. Amerikaanse analisten schatten de Tamiflu-royalty’s voor Gilead de komende twee jaar op meer dan 600 miljoen dollar.

Link:http://www.nowpublic.com/world/tamiflu-scandal-gilead-sciencesdonald-rumsfeld-connection#

 

Tot slot:

In Amerika is de wet al aangenomen dat als je niet gevaccineerd bent, je een huisbezoekje krijgt van de overheid. http://www.cnsn...spx?RsrcID=51115

Teken de petitie Teken hier de universele declaratie van verzet tegen verplichte vaccinaties en stuur die door aan zoveel mogelijk anderen. http://www.thepetitionsite.com/1/a-universal-declaration-of-resistance-to-mandatory-vaccinations

 

De mens een veredeld dier?

Er zijn vier soorten vlees, zie 1Corinthe 15:39, nl.. van mensen, van dieren, van vogels en van vissen. Ziekten van dieren, die van een ander soort vlees zijn samengesteld, kunnen niet als genees- of beschermmiddel dienen tegen menselijke ziekten. Vaccinaties geven grote risico’s en garanderen géén bescherming. Ze zijn ineffectief. Vaccinaties beïnvloeden twee generaties. Van de moeder vernietigen ze de immuniteit die zij aan hun baby’s moeten doorgeven via de placenta. In plaats van het eigen immuunsysteem te versterken, verzwakt men het door vaccinaties. De vaccinaties openen de deur voor weer andere ziekten, o.a. ME, Aids en kanker.

www.piney.com/MuEgypt2.html

www.piney.com/MuEgypt.html

 

Uit een artikel van Frontier magazine jan/febr. 2008 over vaccinatie, door Désirée L. Röver, het volgende:

Vaccinatie herbergt zeer grote risico’s en is bovendien ineffectief . Wanneer vaccinatieprogramma’s op dit moment worden gestopt, duurt het nog drie generaties eer het immuunsysteem van de bevolking weer geheel op peil is. In plaats van het immuunsysteem te versterken, ondermijnt vaccinatie dit, daarbij de deur openend naar degeneratieve ziekten als kanker, AIDS, MS, etc. Een greep uit de mogelijke gevolgen van vaccinaties: Chronische infecties, verkoudheid, neusloop, oorontsteking, bronchitis. Abnormaal schreeuwen, constant huilen. Shock episodes. Stuiptrekkingen, epilepsie. Verlammingen. Pfeiffer klierkoorts. Ontsteking van verschillende delen van de hersenen. Achterstand in groei en mentale ontwikkeling. Gedragsproblemen. Hyperactiviteit, leerproblemen, dyslexie, ADHD, etc. Bloedafwijkingen, leukemie. Autisme. Autoimmuunziekten. Kanker . Dood en wiegendood . Vaccinatie put het immuunsysteem uit.

 

Versterk uw immuunsysteem

Door middel van inentingen denkt men griep en andere ziekten voor te zijn. Mooi niet! Het is niet zo dat wij alleen bang dienen te zijn voor dat wat ons van buitenaf bereikt. Nee, van binnenuit dienen wij sterk te staan, om wat van buitenaf komt tegen te kunnen staan. Het gaat hierbij om een sterk eigen immuunsysteem. Het blijkt bedrog dat vaccinaties ons immuunsysteem zouden versterken. Integendeel, ze verzwakken het.

 

Hoe gezonder, hygiënischer en vitaler wij dus zijn, des te minder kans op ziekten. Een gezonde leefstijl is altijd te prefereren boven een ongezonde. Ons eigen immuunsysteem blijkt de voedingsbodem te zijn voor gezondheid en of voor ziekten. De Vlaamse arts-epidemioloog dr. L. Bonneux stelt dat vaccinaties geldverspilling zijn. Om het eigen immuunsysteem te versterken wordt de Chinese Guashatherepie sterk aangeraden door deskundigen. Eet gezond en houdt u aan de Bijbelse spijswetten!

 

In het blad Frontier van november 2009 stond dat het griepvirus en vaccin ertegen in het laboratorium van Baxter is ontwikkeld. het is bioterrorisme van hogerhand tegen een nietsvermoedende mensheid. Vaccins vormen een tegennatuurlijke aanslag op het immuunsysteem. Ze geven geen enkele garantie van bescherming tegen ziekten. Men is bezig de mensheid te vermoorden, en wel in drie stappen:

De 1e stap is een inenting welke ons eigen immuunsysteem uitschakelt. Het de-activeert de witte bloedlichaampjes.

De tweede stap is dat men via het vaccin virussen in het lichaam van de mensen spuit.

De derde stap is een spuit om het eigen immuunsysteem weer te activeren.

De 1e en 2e inenting zal de mensen nog geen of weinig kwaad doen. Dan herkent het lichaam nog niet de ziektekiemen waarmee het is ingespoten. Wanneer echter de 3e vaccinatie heeft plaatsgevonden, die het eigen immuunsysteem weer activeert, zal het eigen immuunsysteem op volle toeren gaan draaien doordat het de ziekte herkent.

 

Tijdens deze overreactie zullen veel mensen eraan sterven. Men noemt dit de cytokine storm.

De vaccinaties zijn dus niet ontwikkelt om ons te beschermen. Ze hebben niet onze gezondheid op het oog, maar dienen duistere doelen. http://www.verontrustemoeders.nl/pagina39.html

Kijk bij het blog: De leugen is o zo comfortabel, van Anneke Bleeker http://vactruth.com/2009/08/03/vaccinations-are-causing-impaired-blood-flow-ischemia-chronic-illness-disease-and-death-for-us-all-hp/

 

Een Advocado vertoont overeekomst met een foetus.

Aspirin kills 400% more people than H1N1 swine flu.

Tot dusverre hebben wij met u gesproken over vaccinaties. Er zijn echter nog veel meer belangrijke zaken om met u over te spreken, die u en uw kinderen aangaan, nl. Amalgaam en Fluor. Wat betreft de vaccinaties heeft ieder mens zijn eigen verantwoording, en kan (moet) men bewust kiezen. Wij dienen wél de Schepper in de natuurwetten te volgen, en niet de maatschappij die een Babylonprincipe hanteert, en berust op uitbuiting van anderen. Zulk systeem mag men niet voor kiezen, ook al heeft men er nog zulke ‘goede’ argumenten voor. Hun systeem berust op angst-kweken bij de mensen, zodat ze zich vol laten spuiten met middelen die hen geruststellen. Wij dienen op onze Schepper te vertrouwen, zoals uit Psalm 91 blijkt, en vele andere teksten die de mens geruststellen om in vertrouwen te leven.

 

Ga naar deel 10  Amalgaam en Fluor