Home » Diabetes Fonds

WAT DOET HET DIABETES FONDS VOOR DE DIABEET?

WikiTeam: 21-11-2015

 

Waarom krijgen in Nederland nog steeds 1.000 mensen per week diabetes?

Heeft u zich weleens afgevraagd waarom er alleen al in Nederland 1.000 personen per week diabetes krijgen, ondanks het feit dat het Diabetes Fonds pretendeert hier zijn uiterste best voor te doen om dit te voorkomen?

 

In dit artikel willen wij ons beperken tot alleen diabetes Type 2. (90% van de diabetici hebben namelijk Type 2).

Voor diabetes Type 2 zijn er reeds genoeg bewijzen die aantonen dat deze ziekte te genezen is, en al helemaal te voorkomen. Maar net zoals bij meerdere andere aandoeningen zoals kanker, autisme, hersenaandoeningen, enz. wordt dit onder de pet gehouden, vanwege belangen die hoofdzakelijk te maken hebben met geld.

Wanneer wij het Diabetes Fonds bezoeken op hun site of op hun FaceBook pagina gaat het ook bij hun hoofdzakelijk over het binnenharken van giften, lees geld.

Onder normale omstandigheden zouden wij daar geen problemen mee hebben, omdat wij begrijpen dat er onderzoek gedaan moet worden naar deze afschuwelijke ziekte, en dan in het bijzonder voor diabetes type 1, en daar is natuurlijk geld voor nodig.

En dat is nou net waar het bij het Diabetes Fonds aan schort. Wij zien geen resultaten!

Alleen heel af en toe een paar losse flodders, die daarna ook weer geruisloos verdwijnen. Voorbeeld: Geen snoepreclame voor kinderen. In eerste instantie een mooi initiatief, maar bij navraag over eventuele ontwikkelingen hieromtrent bleef het, u raad het al, ijzig stil bij het Diabetes Fonds.

 

(Klik op afbeelding voor het hele artikel).

Geld voor onderzoeken, welke onderzoeken dan? Want er komen intussen dus nog steeds 1000 diabetici per week bij. En de oplossing is notobene aanwezig!

Wij hebben het Diabetes Fonds regelmatig via publicities op de hoogte gebracht over gerichte en bewezen genezingen van diabetes type 2, en ja, ook op basis van wetenschappelijke onderbouwing. De reacties waren ronduit verbluffend, namelijk absolute stilte. Het vermoeden begon bij ons steeds meer te ontstaan, dat het Diabetes Fonds helemaal niet wil dat je beter wordt. Want stel dat!

 

Maar waar gaat uw geld, uw goed bedoelde giften, in vertrouwen gegeven en verkregen middels donaties, via 24.000 geweldige vrijwilligers, dan naartoe? Dit geld wordt voor het grootste gedeelte gebruikt voor een nieuwe opkomende snel om zich heen grijpende, zeer besmettelijke nieuwe chronische aandoening genaamd, het graaiers syndroom.

En deze bewering kunnen wij onderbouwen.

Om te beginnen zijn er de kostenverslindende acties die u en ons niet veel verder brengen wat betreft uw gezondheid. Het is alleen bedoeld als reclame voor het bedrijf “Diabetes Fonds” zelf. Verder zijn er nog reclames op televisie, kranten, magazines, kantoren, enz. En dat moeten wij toegeven, kunnen ze goed.

Het hoofdkantoor van het Diabetes Fonds te A'foort.

Niet zo verwonderlijk, want deze acties komen uit de koker van Hanneke Dessing met een jaarsalaris van 117.600,00 euro (Bron: Beschikbaar jaarverslag DF).

 

Zij is sinds 2012 directeur van het Diabetes Fonds. Benoemd door de raad van Toezicht van: het Diabetes Fonds. Ze was hiervoor zeven jaar adjunct-directeur en verantwoordelijk voor voorlichting en fondsenwerving. Daarvoor bekleedde zij verschillende marketing- en managementfuncties, waaronder bij enkele toonaangevende marketingcommunicatiebureaus. (Dit zijn meestal de eerste symptomen van die nieuwe chronische ziekte).

 

 

 

Het jaarsalaris van de overige medewerkers (aantallen wordt niet vermeld):

Management:               rond de 80.000 euro aantal pers. onbekend

Beleidsmedewerkers:    rond de 50.000 euro aantal pers. onbekend

Administratief pers.      rond de 40.000 euro aantal pers. onbekend       Vrijwilligers ontvangen niets.  (Wijzigingen hierin onder voorbehoud)

 

Om dit alles binnen te harken, moet je dus erg veel fondsen werven. En om maar meteen een misverstand te voorkomen, van ons mogen ze. Het is alleen zo jammer dat de echte diabeet hier niets aan heeft, die wordt heel geraffineerd misleid en ziek gehouden. Want, zoals de voorzitter van de Raad van Toezicht van het Diabetes Fonds, Sybilla Dekker het zo mooi zegt: “Ons belangrijkste doel is een toekomst zonder diabetes”, gaat het o.l.v. het Diabetes Fonds echt niet worden.

Daar zijn andere krachten voor nodig en gelukkig zijn die ook onderweg.

 

O ja, dat moeten wij ook nog even kwijt. Het boek van Gordon: “Ik ben niet van suiker”, wordt uitgebreid gepromoot. Ja, dat soort informatie, daar hebben we wat aan. Gordon is “ambassadeur en filantroop” voor het Diabetes Fonds. Nou is er niks mis met Gordon, maar het geeft wel aan waar het Diabetes Fonds hun prioriteiten leggen, en dat is niet bij de diabeet!

 

Note: Het krijgen van Diabetes type 2 heeft alles te maken met voeding!

Denk ook eens over de rol die de farmaceutische- en voedingsindustrie hierin innemen. Enig verband in deze schimmige wereld tussen deze industrieën en het Diabetes Fonds kunnen wij niet aantonen, maar dat het er is lijkt ons niet ondenkbaar, gezien de miljarden die hier in omgaan.

 

Bekijk ook dit maar eens, schokkend! 

In Nederland gebeurd hetzelfde. Het Diabetes Fonds, maar ook andere gerelateerde diabetes verenigingen zeggen er alles aan te doen, maar niets is minder waar. Lees ook Testosteron en het Diabetes Fonds.

Hoe deze man aan alle kanten geboycot werd.