Home » Het Diabetes Fonds

OPROEP WikiTeam 

Over misstanden. 

Wij hebben hier lang over nagedacht of we hier iets over zou moeten schrijven........ Het Diabetes Fonds!!

Naïef dat wij waren, dachten wij te kunnen samenwerken met instanties, die beweren er alles aan te zullen doen om diabetes de wereld uit te helpen....??

 

Je richt toch zo’n Fonds op, omdat je begaan bent met al die diabetici (1,2 miljoen in Nederland + 250.000 die nog niet weten dat ze het hebben). En 9 van de 10 (90% dus) hebben diabetes type 2......! En belangrijker nog, het preventief informeren, om te voorkomen dat de rest van Nederland ook diabetes zou kunnen ontwikkelen. Helaas, wij vinden daarover niets van dat alles.

 

Nu bezoeken wij i.v.m. onderzoek, regelmatig hun website en FB pagina en wij zijn iedere keer weer onthutst waarover ze publiceren. Nu is het een beetje meer traplopen, alsof we dat nog niet wisten........ of over waar de insuline vandaan komt, en een aparaat van 40 jaar geleden. De overige berichten gaan veelal over geld, heel veel geld...... Wat doen ze daarmee? Wij denken het te weten.... maar weet jij dat ook!

Onderzoek? zie ook: Klik hier. Het Diabetes Fonds lijkt ook de farmaceutische industrie te steunen, en helpt u op weg naar nog meer vaccinaties!! Lees hier.

 

Wij dagen het Diabetes Fonds hierbij uit, om ons enig artikel of publicatie te doen toekomen, waaruit blijkt hoe je diabetes kan voorkomen en ervan kan genezen. (maar kom niet met zo een artikel als, Testosteron zou mogelijk.....!) Klik hier.

 

Wij zouden graag van de 1.000.000 diabetici met type 2 willen weten...... doet het Diabetes Fonds iets voor u / voor jou, heb je er ooit iets aan gehad of loop je alleen je benen onder je lijf vandaan om geld in te zamelen, met versierde auto’s. Aangeklede euromasten en nu dan dopjes sparen van erg veel suiker bevattende frisdranken en bier! (Dit laatste is notabene een aanmoediging om hier veel van in huis te halen en daardoor diabetes te ontwikkelen). Ondertussen komen er in Nederland elke week 1.500 diabeten bij....

Kijk hier en zie hoe rijkelijk de 'Coca Cola' geschonken wordt. Gesteund door het Diabetes Fonds! Sluikreclame voor Cola misschien? Wie zal het zeggen.

 

Note Red.: Voor kinderen met diabetes type 1 is dit oprecht een verschrikkelijke aandoening. Daarom hebben wij dan ook een groot respect voor deze vader, die zich zo inzet voor zijn dochter.