Home » Hitler's duivelse plan

Hitler's duivelse plan!

Over fluoride zijn boeken volgeschreven, maar het blijven woorden. Waar het gewoon op neerkomt is dat mensen in de VS miljarden liters water drinken en gebruiken dat vergiftigd is met sodium fluoride. De resultaten zijn inmiddels volop zichtbaar. Lees het onderstaande artikel en je zult nooit meer fluoride gebruiken. Niet in drinkwater, niet in tandpasta.. Waarom  niet in tandpasta..? Omdat fluoride verhardt, en niet alleen je tanden, zo simpel is het..

 

Hoe diep wil je gaan als het gaat om toepassingen van dit gif in de afgelopen decennia. Vanaf de Tweede Wereldoorlog..? Graag wijs ik je op deze link HIER. Fluoride als oorlogsgif, om mensen mak en gedwee te maken. Een paar citaten uit militaire kringen?

Mr. Dickinson, Australisch parlementslid onthulde tijdens een debat het parlement in 1987 het volgende over het gebruik van fluoride in oorlogstijd: “Tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog, zond de regering van de VS, Charles Elliot Perkins, een onderzoeker in de chemie en biochemie, psychologie en pathology, naar Duitsland om de leiding te nemen over de overblijfselen van de Farben chemische fabriek.Terwijl hij daar werkzaam was, werd hem door Duitse chemici een plan onthuld, dat zij hadden ontwikkeld en dat werd aangenomen door de Duitse Generale Staf.

 

Dit plan bestond eruit dat de controle over een bevolkingsgroep in een specifiek gebied eenvoudig werd door het toevoegen van medicaties’ in het drinkwater van dat gebied of die stad. Herhaalde doses van minieme hoeveelheden fluoride zullen mettertijd de kracht van een individu reduceren en zijn weerstand breken om niet gedomineerd te willen worden. Door langzaam een specifiek gebied in de hersenen te vergiftigen en narcotiseren, zal dit individu zich overgeven aan de wil van hen die hem onderdrukken.

 

Zowel de Russen als de Duitsers gebruikten fluoride in het drinkwater van krijgsgevangenen om hen dom en handelbaar te maken. Het plan om de massa te controleren via medicaties van het drinkwater, werd door de Russische Communisten uitgevoerd, omdat het uitstekend in hun plan pastte, om de wereld communistisch te maken. Ik zal u dit in alle ernst en waardigheid van een wetenschapper vertellen, die bijna 20 jaar heeft gewerkt in de biochemische, de chemische, de fysiologische en pathologische effecten van fluoriden. Elke persoon die kunstmatig gefluoriseerd water drinkt, in een termijn van 1 jaar, zal NOOIT MEER DEZELFDE PERSOON ZIJN. Mentaal noch fysiek.”.

 

Wist je dat fluoride ook een belangrijke component is van PROZAC? Kijk eens HIER voor eenzelfde verhaal, maar dan van ver NA de 2e wereldoorlog.