Home » Magnetron

De magnetron is gevaarlijk voor je gezondheid!

WikiTeam:

Vaak lees en hoor ik, dat er nog veel mensen zijn die de magnetron nog volop gebruiken. Het is een duidelijk welvaarts-product, met de daaraan verbonden welvaarts-verschijnselen!

 

Ik zal het hier niet hebben over de complexe werking van de magnetron, dat is uiteindelijk niet zo relevant.

Wat ik je wel in het kort wil vertellen, is wat deze doet met je eten en met je lichaam, met je gezondheid dus.

 

Uit verschillende uitgebreide onderzoeken blijkt namelijk het volgende:

 

1. Magnetron-gebruik doodt nagenoeg alle voedings-waarden. Je eet dus feitelijk dode materie. Geen vitaminen meer, geen beschermende stoffen meer, zoals in bijvoorbeeld “moedermelk”.

 

2. Bij verhitting in de magnetron, van vrijwel alle soorten producten, ontstaan kankerverwekkende stoffen.

 

3. De straling die vrijkomt bij magnetron-gebruik heeft ook invloed op je hart en zelfs op je bloedsuikerspiegel met diabetes tot gevolg.

 

4. Het lekken van straling bij magnetron-gebruik (vele malen hoger dan bijvoorbeeld een gsm mast).

De gevolgen van deze straling zijn beschadigingen aan de weefsels en uiten zich in de zgn. “magnetronziekte”, waarvan de symptomen legio zijn:

Slapeloosheid, nachtzweten, hoofdpijn, duizeligheid, opgezette lymfeklieren, een verzwakt immuunsysteem, verminderd bewustzijn, depressie, geïrriteerdheid, misselijkheid, lusteloosheid, gezichts- en oogproblemen, vaak moeten plassen en veel dorst. Veelvuldige blootstelling aan magnetronstralen kan zelfs leiden tot kanker, lange-termijn hersenschade, verstoring van de hormoonproductie, afwijkingen in het immuunsysteem, geheugenverlies, concentratieproblemen, emotionele instabiliteit en afname van het IQ.

 

5. Door de onregelmatige verhitting (koude en hete delen in het opgewarmde voedsel) kunnen brandwonden ontstaan in je mond of slokdarm.

 

6. Goedgekeurde en speciaal ontworpen verpakkingsmateriaal (magnetron-geschikt) geven kankerverwekkende stoffen af, die vervolgens in je eten terecht komen.

 

Conclusie: Het gemak en de tijdwinst die de magnetron ons oplevert op de korte termijn, kun je weer inleveren op de lange termijn.

 

Doktoren en wetenschappers doen hun uiterste best om je van al deze aandoeningen te genezen, d.m.v. nog meer straling (Chemo) en/of chemische troep (Medicijnen). Heeft jou dokter je weleens verteld de magnetron de deur uit te doen!