Home » Medicijnen

Kent u mensen die wel eens de opmerking maken: “Als je alles moet geloven wat er over voeding wordt geschreven dan zou je niets meer kunnen eten”.

Bron: Henk Mutsaers

 

Toch is dit precies wat er gaande is. We kunnen onze voedingsketen niet meer vertrouwen stelde Dr. Robert Verkerk; “Elk jaar gaan er 5.000 mensen dood door voeding en 6 miljoen mensen belanden hierdoor in het ziekenhuis”. Als voorbeeld gebruikte Dr. Robert Verkerk de Petronas Towers in Maleisië.

 

De ene toren stel ik mij voor als de voedingsindustrie en de andere toren als de farmaceutische-industrie en duidelijk zichtbaar is de link tussen deze twee grootmachten. De ene industrie maakt ons ziek met zijn inferieure voeding en de andere grootmacht verdient vervolgens aan uw zieke lichaam.

NIEUW!

DIABETES TYPE 3, OFWEL HERSENAANDOENINGEN ZOALS ALZHEIMER EN DEMENTIE! "THE MISSING LINK"

 

Een “Raadsel!!??

En niemand valt het op, waarom dit een relatief nieuwe aandoening is, zelfs wetenschappers staan voor een “raadsel”!? En dat komt omdat men alleen maar kijkt vanuit een positie van wetenschapper zonder enige ervaring met het zelf hebben van diabetes. Ja, ze zijn zelfs op zoek naar weer een nieuw vaccin tegen deze hersenaandoeningen.

 Klik op afbeelding

KINDEREN ZIJN HET NIEUWE DOELWIT VOOR DE FARMACEUTISCHE INDUSTRIE

In Nederland is 1 van de 5 kinderen van 4 tot 12 jaar langdurig ziek. Astma en chronische bronchitis komen het vaakst voor. Verder heeft ongeveer 5% van de kinderen langdurige gedrags- of leerstoornissen zoals dyslexie, en hyperactief en aandachtsgestoord gedrag. Ruim een kwart van de kinderen lijdt aan moeheid.

 

HITLER'S DUIVELSE PLAN

Hoe diep wil je gaan als het gaat om toepassingen van dit gif in de afgelopen decennia. Vanaf de Tweede Wereldoorlog..?

 

HET OMSTREDEN KANKERVACCIN

Er zijn artsen die er hoge verwachtingen van hebben, maar er is ook een groep met grote twijfels. Helpt het wel? Is het veilig? Hoe zit het met de bijwerkingen?

 

STATINES: WEET WAT JE SLIKT!

Statines worden heel gemakkelijk, soms achteloos, voorgeschreven door huisartsen wanneer blijkt dat iemand een verhoogd cholesterol heeft. En dat zijn er heel veel! (Ongeveer 1 miljoen mensen in Nederland). Maar de vraag is of dit een gezondmakend, preventief werkend medicijn is, of dat je er eigenlijk nog verder op achteruit gaat.

 

DICLOFENAC: GEVAARLIJKE PIJNSTILLER!

Diclofenac, een veelgebruikte pijnstiller en ontstekingsremmer, verhoogt de kans op hart- en herseninfarcten. Dat is al jaren bekend, maar met die kennis gebeurt verrassend weinig, zeker in Nederland. Honderden vermijdbare sterfgevallen zijn blijkbaar geen reden voor urgentie.

 

NATUURLIJK ANTIBIOTICUM COLLOÏDAAL ZILVER

Natuurlijk Antibioticum. Colloïdaal Zilver werd rond 1900 al toegepast, maar werd overruled door farmaceutische Antibiotica. Bepaalde virussen, bacteriën, parasieten en schimmels zijn inmiddels echter immuun, resistent geworden voor de reguliere antibiotica.

 

STOP MET HET VOORSCHRIJVEN VAN PILLEN!

Peter C. Gøtzsche (1949) werkte als biochemicus en artsenbezoeker voor  pillenfabrikant Astra-Syntex, werd daarna hoogleraar geneeskunde en specialist in onderzoeksmethoden.

ESSAY De Deense hoogleraar geneeskunde Peter Gøtzsche bepleit een    dubbele revolutie in medicijnenland. Patiënten dienen (bijna) altijd af te    zien van pillen. En producenten horen niet meer hun eigen middelen te    testen. Laat dat maar over aan onafhankelijke onderzoekers. Meer info: Schadelijke geneesmiddelen (Tijd voor Max) en Medicijnen genezen niet (Tros Radar).

 

PSYCHIATER GEEFT OP STERFBED TOE DAT ADHD EEN VERZONNEN ‘ZIEKTE’ IS

Als jij, of iemand die je kent, een kind heeft dat gediagnosticeerd is met ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder), is de kans groot dat het eigenlijk prima gaat met het kind.

 

BIOLOOG LEGT UIT HOE MARIHUANA TUMORCELLEN ZELFMOORD LAAT PLEGEN

Het therapeutisch potentieel van cannabis lijkt onbegrensd, en reikt veel verder  dan alleen het verlichten van misselijkheid of pijn in de terminaal zieke patient.

 

INFORMATIE OVER VACCINATIES

Zijn ziektes eigenlijk wel uitgeroeid door middel van vaccins? De onvertelde waarheid over vaccinatie. Bezoek ook de FB pagina van Tracy Jagger: Zij verloor een kind door vaccinatie.

 

RICK SIMPSON ZEGT AL 5000 MENSEN VAN KANKER TE HEBBEN GENEZEN: "DIT RECEPT DOODT ALLE TUMOREN IN 90 DAGEN"

Simpson probeerde dit geneesmiddel 12 jaar geleden zelf uit toen hij werd gediagnosticeerd met een ernstige vorm van huidkanker. Artsen hadden hem na een aantal operaties afgeschreven.

 

OVER DE BIJWERKINGEN VAN MEDICIJNEN

Klachten en symptomen van een pijnlijke neuropathie, pijn bij diabetes.

 

CRIMINEEL GEDRAG BLIJFT ONBESTRAFT!

Nieuw Cholesterolverlager vergoed in het basispakket, vanaf juni 2016!
Er stond het volgende: Dat heeft minister Edith Schippers (Volksgezondheid) besloten. Ze heeft met de fabrikant onderhandeld over de prijs van het nieuwe middel.

 

DE RELATIE TUSSEN VACCINATIE EN DIABETES TYPE 1

 

Ieder uur wordt er bij drie kinderen in de Verenigde Staten van Amerika de diagnose gesteld van Diabetes Type 1. In het begin van de 20e eeuw kwam Type 1 nauwelijks voor. Met name bij jonge kinderen steeg dit percentage enorm in de tweede helft van die 20e eeuw. Helemaal schrikbarend in dit opzicht zijn de laatste 20 jaar.

 Klik op afbeelding

WAT KANKER, CHEMIE EN HET ONTSTAAN VAN DE EU MET ELKAAR TE MAKEN HEBBEN

In dit betoog roept Dr. Rath de mensen in Europa op verantwoording te nemen. Het is een oproep, gemeenschappelijk een democratisch Europa voor mensen en door mensen op te bouwen -- en een nieuwe, op genezing en voorkoming van ziekten gebaseerde gezondheidswetenschap.

 Klik op afbeelding

De strijd tegen kanker is de strijd tegen big Pharma.

Het allerlaatste dat de aandeelhouders van de farmaceutische industrie willen, is dat bekend wordt dat kanker te genezen is.  Klik op afbeelding

'Zware medicijnen hebben nauwelijks effect bij milde vorm COPD, maar geven wel bijwerkingen'

Bezorgde huis- en longartsten trekken aan de bel. Volgens hen schrijven collega's te veel medicatie voor aan mensen met de longziekte COPD. Pufjes met ontstekingsremmers hebben nauwelijks effect bij mildere vormen van COPD, maar geven wel bijwerkingen. Klik op afbeelding

Alles over de helende werking van medicinale Cannabis.  Klik op afbeelding