Home » Over roken

Kanker Nederland 2de, Slovenië 1e. Satelliet geeft het antwoord.

Aanvullende ervaringen van de milieuvluchteling.

Nederland en Slovenie hebben het volgende gemeen. Ze zijn het afvoerputje van hoger gelegen gebied met enorme luchtvervuiling. Nederland met veel luchtvervuiling van zichzelf, maar ook vanuit het roergebied. Slovenie ligt naast de hoogvlakte in Noord Italie die in de volksmond de "doden driehoek" wordt genoemd omdat er nauwelijks iemand ouder wordt dan 65 jaar.

Hiermee wordt m.i. opnieuw overduidelijk aangetoond dat de nummer 1 oorzaak van kanker luchtvervuiling is. En meer precies, het fijnstof en ultrafijnstof dat zich in enkele uren tijd over honderden kilometers kan verplaatsen.

Dus iedereen die zich zo druk maakt over voeding, straling etc. Mijn raad is: Ga eerst maar eens oplossingen bedenken voor de belangrijkste oorzaak van de chronische ziekte waar nu 5 miljoen Nederlanders aan lijden. Kanker is n.l. het laatste stadium van chronische ziekte.

De oorzaak van Multiple Sclerosis ligt volgens de medische wetenschap aan 2de hands rook. Die 2de hands rook komt 24/7 van onze heilige koe, ander verkeer en industrie. Ultrafijne particles, en met name die hele kleine koolstof nanobuisjes van de benzine auto katalysator, gaan dwars door betonmuren en tasten daarom 24/7 ongemerkt het zenuwgestel en de hercencellen van ieder mens aan. Dat wordt overigens wel opgemerkt als stress gevoel. Vroeg of laat komen dan de klachten. Gevolg hiervan is dat signalen vanuit het brein lichaamsdelen en organen niet meer kunnen bereiken. We weten intussen dat in de cellen nanomotortjes het werk doen. Ultrafijnstof dat dwars door de huid gaat en zelfs de bloed hersenbarriëre kan passeren gedraagt zich als zand in de raderen van deze nanomotortjes.

In Thailand waar ik woon ben ik sinds kort bij een gepensioneerde leger arts terecht gekomen. In tegenstelling tot ziekenhuizen heeft deze man zijn hele leven ervoor gezorgd dat zijn patienten, soldaten, zo snel mogelijk weer konden functioneren. Wat doet hij. Al zijn patienten krijgen ongeveer dezelfde behadeling. Hij injecteert de zenuwbanen met een mix van vitaminen en gebruikt daar ook jodium bij.

Enige tijd geleden kwam ik, na 2 weken doorgebracht te hebben met een rughernia in het ziekenhuis, nog steeds horiz0ntaal en kermend van de pijn, bij de man terecht. Na de behandeling kon ik, dezelfde avond nog, lopen zonder pijn. Ik ben afgelopen week opnieuw naar hem toegegaan omdat ik hoorde dat hij ook iets aan mijn zeer slechte ogen kon doen, nadat de moeder van mijn vriendin die een staaroperatie moet ondergaan dat heeft afgeblazen. Alle oogartsen waar ik geweest ben de afgelopen jaren wisten mij te vertellen dat ik er maar mee moest leren leven. Dat bezoekje aan deze arts heeft mij binnen 24 uur resultaat opgeleverd. Ik kan intussen op dubbele afstand, tov van voorheen, van mijn beeldscherm zitten, en alles lezen.

Intussen heb ik behoorlijk wat mensen uit de Thaise familie en kennisenkring met uiteenlopende klachten bij deze arts zien komen. Zonder uitzondering zijn de chronische klachten binnen 12 uur voor het grootste deel verdwenen.

Helaas moet deze arts dit allemaal illegaal doen. Hij heeft een matras op de grond waar hijzelf en zijn patienten op worden behandeld. Hij bekijkt ze en hoort het verhaal en weet wat er aan de hand is. Geen dure testen nodig. Langdurige ervaring, die volledig overeenkomt met mijn eigen jarenlange ervaring. Ziekenhuizen zijn intussen verworden tot plaatsen waar mensen door de pillenmaffia financiëel worden uitgezogen en waar je naar mijn mening alleen naar toe moet gaan als je een groot ongeluk hebt gehad.

Ikzelf bescherm mij nu tegen luchtvervuiling doordat ik de kamer waar ik de meeste tijd doorbreng heb omgebouwd tot een cleanroom, met aanvullende technieken zoals het constant monitoren van fijnstof en luchtvochtigheid. Ik ontgift daardoor voortdurend waardoor ik in de tussenliggende perioden buiten normaal kan funtioneren zonder snel ziek te worden.