Home » Strijd tegen kanker

De strijd tegen kanker is de strijd tegen big Pharma

 Het allerlaatste dat de aandeelhouders van de farmaceutische industrie willen, is dat bekend wordt dat kanker te genezen is.

Wanneer je dan ook buiten hen om een manier hebt ontwikkeld om dat te bereiken dan zullen ze er alles aan doen om je aan te pakken en uit beeld te laten verdwijnen.


Wij als bevolking worden geregeerd door het geld, dat wordt verdiend voor de aandeelhouders van de megabedrijven en waarvoor uiteindelijk alle menselijke waarden en normen worden opgeofferd.

Een gebied waar dit uiteraard heel duidelijk naar voren komt is de farmaceutische industrie. Een bedrijfstak waar jaar in jaar uit miljarden Euro’s wordt verdiend aan zieke mensen.
Daar geldt simpelweg: hoe meer zieke mensen, hoe groter de verdiensten. En mensen genezen is dan ook uiteraard het laatste dat de aandeelhouders willen zien gebeuren ondanks dat uiteraard het tegenovergestelde wordt geadverteerd.
Dat is de reden dat iedereen die een natuurlijke oplossing weet om kanker te genezen keihard moet worden aangepakt. Iedere kankerpatiënt namelijk die aan de chemokuren gaat, levert een aanzienlijk bedrag aan winst op. Van diagnose tot de dood gemiddeld een miljoen dollar per patiënt!  
Een patiënt die op een natuurlijke manier geneest door middel van methodes of producten waar geen patent op rust, kóst de farma alleen maar geld.

Iemand die hier al vele jaren mee te maken heeft is de Amerikaanse dokter Stanislaw Burzynski.
Burzynski heeft op een succesvolle manier ongeneeslijke vormen van kanker weten te genezen en de industrie staat voor een raadsel. Ironisch genoeg stelde het Texas Medical Board diverse onderzoeken in waarbij Burzynski zelfs voor de Amerikaanse Hoge Raad moest verschijnen. Men slaagde er niet in zijn praktijken een halt toe te roepen.
In vier Federal Grand Juries over een periode van tien jaar probeerde de FDA Dr. Burzynski aan te klagen. Tijdens de vijfde Grand Jury in 1995 werd Dr Burzynski aangeklaagd maar hij werd onschuldig bevonden. Wanneer hij veroordeeld zou zijn kon Dr Burzynski een gevangenisstraf krijgen tot 290 jaar en een boete tot $18,5 miljoen. En alleen omdat hij een geneesmiddel tegen kanker wil laten goedkeuren.

Antineoplastonen zijn peptiden en aminozuurderivaten die aangetroffen kunnen worden in het bloed en Dr Burzynski ontdekte hoe deze als geneesmiddel kunnen worden gebruikt tegen kanker. Antineoplastonen genezen de meest ongeneeslijke vormen van terminale kanker.

Nu tracht men wederom om dr. Burzynski zijn dokterstitel af te pakken waardoor hij zijn succesvolle praktijk niet langer zou kunnen voortzetten.

Deze dr. Burzynski is namelijk een doorn in het oog van de farmaceutische industrie en moet hoe dan ook het zwijgen worden opgelegd.