Home » Tandvullingen

Metaalgrijze tandvullingen lekken giftig kwik!

WikiTeam:

De Gifbeker - elke dag een slokje

"Amalgaam", de zilvergrijze tandvullingen of "geplombeerde tanden" zijn niet zo onschuldig als sommige tandartsen je willen doen geloven. Ze bevatten 50% supergiftig kwik en dat is zowat de tweede giftigste stof op aarde!

Welkom bij de klokkenluiders van het miskende amalgaamgevaar.
Als je onverklaarbare gezondheidsproblemen hebt + amalgaamvullingen in je tanden, dan moet je deze site absoluut bestuderen. Vooral de video's. Het kan je leven veranderen.

Op deze website vind je informatie over het gevaar van de grijze amalgaam-tandvullingen, de symptomen van kwikvergiftiging, hoe je er vanaf komt met de hulp van een bio-tandarts en terug gezond kunt worden door ontgifting.

Na decennia van over en weer gediscussieer zou het echt wel algemeen bekend moeten zijn dat amalgaamvullingen wel degelijk ALTIJD schadelijk zijn. Er zijn nu al zoveel wetenschappelijke proeven gedaan die aantonen dat het kwik op drie wijzen in je lichaam komt:

1. Door het kauwen verdampt het kwik uit de vullingen en je ademt het in
2. Via je tandwortels dringt het door in je lichaam
3. Door het speeksel en voedsel dat door het kauwen kwik opneemt uit de vullingen

 

Toch blijven velen volhouden dat het niet wetenschappelijk bewezen is dat er kwik vrijkomt. Hoe komt het dat dit niet gewoon verboden is ? In sommige landen is het zo goed als verboden, alvast voor kinderen en zwangere moeders. Het Verbond van Vlaamse tandartsen bagatelliseert de gevaren van amalgaam en verklaart het als het beste tandvulmiddel.
Het probleem is dat de vergiftiging heel traag gaat, waardoor men dikwijls pas na jaren ziekteverschijnselen heeft, die meestal door de tandarts niet in verband gebracht worden met amalgaamvullingen. Bij de één bezwijkt het lichaam al wat vroeger of later dan bij de ander.

Slachtoffers genoeg intussen. Miljoenen mensen lopen met amalgaam in hun mond en weten niet dat het de oorzaak is van hun zware gezondheidsproblemen. Heel typisch is de chronische vermoeidheid (CVS) en ziekten van de hersenen (Alzheimer). Voor ieder wat wils, zie: symptomen. Het vernietigende kwik komt natuurlijk ook via andere wegen in ons lichaam (voeding, lucht, inentingen, ...).

Iemand die al onze video-links bekeken heeft, kan onmogelijk nog oprecht beweren dat amalgaamvullingen onschadelijk zijn. Ook de dokters, tandartsen, wetenschappers en journalisten!