Home » The Amish

The Amish worden zelden ziek, hoe dat komt...

WikiTeam:

Velen zullen zich afvragen of wij nog wel wat kunnen leren van "The Amish". Alleen al om het feit dat ze zich afsluiten voor de wereldse gewoonten en ontwikkelingen.

 

Maar we zien duidelijk dat de Amish eigenlijk bijna nooit ziek zijn. Ze hebben blijkbaar een gezonde levensstijl.

Er komen ook bijna geen aandoeningen voor zoals kanker, autisme, diabetes en andere gerelateerde ziektes.

 

Dus wat zouden wij van hun kunnen leren, met het idee dat ze het allemaal voor elkaar hebben en dat zij misschien het antwoord hebben. Het is echter veel eenvoudiger dan je denkt. Hier staan 4 lessen die wij van hen kunnen leren, om niet ziek te worden.

 

1. Een levensstijl zonder stress.

Ze hebben een leefomgeving gecreëerd die hen in staat stelt om als gelijkwaardigen, en in totale vrede en harmonie met elkaar om te gaan.

Door deze harmonie ontstaan er ook geen dramatische en giftige relaties onderling.

 

2. Altijd lichamelijk actief bezig zijn.

Ze laten ons duidelijk zien hoe deze lichamelijke activiteiten bij ons veranderd zijn in de afgelopen 150 jaar. Ook de levensstijl van hun voorouders zijn een voorbeeld voor een gezond en fit leven. Uit onderzoek is gebleken dat The Amish mannen, omdat ze geen vervoersmiddelen zoals auto's hebben, gemiddeld 18.000 stappen per dag zetten, Amish vrouwen 14.000.

 

3. Gezond eten.

The Amish verbouwen zelf al hun natuurlijke producten alswel het bijhouden van gezond en vrij in de natuur levende dieren. Hun voeding is compleet GMO-vrij! En wat ook zeer belangrijk is, is het feit dat ze producten eten die het seizoen hun geeft. Hun producten bevatten veel meer vitaminen en mineralen dan die uit onze supermarkten komen.

 

Weigeren te vaccineren.

Het is the Amish gelukt om te leven zonder vaccinaties. En aandoeningen zoals bijv. autisme komen bij hen niet voor. Er zijn bij the Amish 3 gevallen bekend van autisme, maar deze kinderen waren, naar later bleek, wel gevaccineerd. Ondanks de druk van de Amerikaane overheid om wel te vaccineren, weigeren ze nog steeds!