Home » The ghost

The Ghost In Your Genes

Een 50 min. durende, zeer indrukwekkende BBC documentaire over de invloed, die onze voorouders, genetisch gezien op jou en op mij hebben. Over hoe en wat zij hebben gegeten, waar zij hebben gewoond, wat ze hebben meegemaakt enz...... En dat alles zonder dat zij er erg in hadden. Wat hebben zij doorgegeven en wat gaan wij dus nog doorgeven aan onze kinderen.

 

Is dit ook te stoppen en/of te herstellen.........? 

Omdat dieren over het algemeen minder lang leven dan wij mensen, gaat hun voortplanting ook veel sneller. Hierdoor zullen veranderingen in de genen bij dieren dan ook veel sneller gaan dan bij ons. Een mensen-generatie doet er daarom dus langer over om zich te ontdoen van eventuele opgelopen schade in de genen, schade die wij steeds weer doorgeven aan onze kinderen.

 

 

De kinderen van nu maken deel uit van een complete nieuwe generatie, met veel meer gevaren, dan die wij in onze jeugd hadden. Denk hierbij aan straling vanwege bijvoorbeeld: Wifi, bewerkt voedsel, mega hoeveelheden suikers enz. Gevaren die zij uiteindelijk ook weer door zullen geven. Daarom is het van het allergrootste belang te blijven wijzen op het hebben van een verantwoord en gezond leven. En die verantwoording ligt compleet bij jezelf. Van overheden en industrieën hoef je niet veel te verwachten, die lopen alleen maar het dollar-teken achterna. Wij weten inmiddels waartoe de natuur in staat is, dus ook in het omkeren en herstellen van gemaakte fouten, maar dan moeten wij die natuur ook een kans geven.