Home » Viatamine B-17

Vitamine B17: Het grootste geheim uit de geschiedenis van kanker.

WikiTeam:

Heeft u ooit gehoord van vitamine B17? De kans is groot van niet.

De grootste concentratie vitamine B17 is gevonden in het zaad van de abrikoos.

Dit zaad tref je aan in de harde pit van de abrikoos. Het anti-kanker bestandsdeel in dit zogenoemd Laetrille B17 is bekend onder de naam Amygdaline.

 

Waarom wordt B17 dan niet voorgeschreven door doktoren om kanker te bestrijden zult u zich afvragen. Het bestrijden van kanker met dit product uit de natuur is bekend. Maar omdat het een natuurproduct is, kan hier geen patent op aangevraagd worden en het is daarom commercieel niet aantrekkelijk voor de farmaceutische industrie. Voor het gemak hebben wetenschappers van die industrie het dan ook maar uit de lijst van vitamine’s geschrapt. Ja, sommige beweren zelfs dat het giftig zou zijn vanwege het aanwezige hydrogen cyanide, maar dat is een sprookje.

 

Dr. John A. Richardson uit San Francisco VS, heeft het middel uitgebreid ‘illegaal’ getest op een aantal van zijn patienten. De resultaten waren verbazingwekkend en beter dan de reguliere behandelingen met bijvoorbeeld chemotherapie. Maar hij werd daarna door de wetenschap hard afgerekend en daarom is laetrile voor behandeling niet verkrijgbaar. Je kunt echter wel amygdaline (B17) kopen als supplement.

 

Er zijn veel rapporten bekend van mensen die zeggen dat ze kanker hebben verslagen door het gebruik van B17.